Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Badea, amendat cu 10.000 de lei pentru "garoi" şi "ţigani borâţi"

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze postul de televiziune Antena 3 cu 10.000 de lei, pentru emisiunea &q...

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să amendeze postul de televiziune Antena 3 cu 10.000 de lei, pentru emisiunea "În gura presei" din 8 februarie, în care realizatorul Mircea Badea a vorbit despre cazul Marian Cozma.

În emisiunea difuzată pe 8 februarie, la Antena 3, şi în 9 februarie, la Antena 1, Badea a spus, referindu-se la romi, că etnia "cu pricina este una care generează astfel de evenimente, statistic vorbind", şi că erau "nişte ţigani", folosind şi expresii precum "garoi" sau "ţigani borâţi".

De asemenea, CNA a invitat conducerea departamentelor de ştiri ale posturilor de televiziune pentru a discuta despre modul în care prezintă anumite informaţii.

Libertatea.

Un comentariu

  1. Sunt de acord cu Mircea Badea.Noi trebuie intotdeauna sa ne purtam politicos cu etnia roma dar ei au dreptul sa se poarte cum vor pt ca sunt minoritate!este timpul sa se educe si ei.

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS