In urma cu vreo doua saptamani o femeie disperarata anunta la 112 ca sotul ei i-a trimis un SMS in care spunea ca se va sinucide aruncandu-se de pe podul de la Cernavoda. Politia a intrat repede in actiune, iar scenariul era sumbru pentru saraca femeie. Politistii au gasit masina cu care lucra sinugicasul abandonata intr-o parcare langa podul de la Cernavoda iar in ea un bilet de adio.

Totul indica ca femeia si-a pierdut sotul, care s-a sinucis din cauza datoriilor. Dar, surpriza de proportie, barbatul a aparut ca din minune ieri, cand s-a prezentat la postul de politie, spunand ca a fost plecat la Iasi si ca stia ca este dat in urmarire generala. Ce a patit ? Doar o amenda pentru alarmare falsa.

Acasa insa lucrurile nu stau asa de roz, pentru ca nevasta nu stie ce i-a facut sotul 16 zile in Moldova, el nedeschizand subiectul. Cu toate astea nu e greu de inteles ca probabil acesta s-a distrat de minune cu vreo amanta moldoveanca, doar ca mustratrile de constiinta nu l-au lasat deloc in pace. Si cu toate astea, o avea curaj nevasta sa se ia de el sau se va abtine de frica sa nu ii mai dispara sotul iar de acasa ?