8000 de bielete date doar in 2 ore pentru un meci care poate insemna ratarea calificarii la Campionatul Mondial daca nu il castigam. Victor Piturca a ales pentru a patra oara Constanta pentru a juca un meci important. Probabil orasul ii poarta noroc si este ca un talisman pentru tricolori, care au obtinut aici 3 dintre cele mai importante rezultate din ultima perioada, victorie cu Olanda si Cehia si egal cu Franta.

De data asta avem nevoie doar de o victorie iar suporterii constanteni trebuie sa fie alaturi de tricolori. Suporterii de la malul marii s-au asezat inca de la 4 dimineata la coada pentru a isi cumpara un bilet. Daca nu ai apucat sa iti ei bilet, cum e si cazul meu, afla ca pentru prima data in Constanta, suporterii se pot aduna pentru a vedea impreuna meciul pe un ecran gigant.

Amplasat la 10 minute de stadion, in fata City Park Mall, ecranul gigant, cel mai probabil adus de noul sponsor al echipei nationale, Ursus, asteapta ca sambata de la 20:30 sute sau poate mii de suporteri sa se stranga pentru a vedea cel mai important meci din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2010.