Cu siguranta casa multimiliardarului Bill Gates, de nenumarate ori cel mai bogat om din lume, este cu siguranta plina de gadgeturi, podele incalzite, o sala de 20 de locuri pentru home-cinema, un dispozitiv cu raze X(pentru scrisori desigur) si zeci de metrii de fibra optica. Dar ceea ce nu se va gasi niciodata in casa fondatorului Microsoft este...un iPhone sau un iPod.

Marturisirea a fost facuta de sotia acestuia in ultimul numar al revistei Vogue. Am spune ca este brutal pentru cei trei copii ai lui Bill(doua fete si un baiat) care se uita la colegii lor cum se distreaza cu cele doua dispozitive. Chiar si sotia recunoaste ca tanjeste uneori dupa un iPhone: "Ma uit uneori la prietenele mele si imi zic cateodata ca nu mi-ar displacea sa am un iPhone".

Desigur atitudinea lui Gates e de inteles avand in vedere ca e fondator Microsoft si ca intr-un fel angajatii sai s-ar simti jigniti.

Ce alternative au cei 3 copii si sotia ? Pentru MP3 si video membrii familiei Gates folosesc Zune iar in materie de telefon, desigur unul care are sistem Windows Mobile, precum Palm sau HTC.