Piesa o stiu toti barbatii bineinteles pentru ca e geniala si amuzanta rau. Se pare ca in ultima vreme doamnele(care s-au destrabalat de 8 martie) ma solicita din ce in ce mai mult de.. ce se fac ele fara mine.. se descurca ele pana la urma.

Anyway, am raz cu pofta de un mesaj primit azi pe Neogen. Se pare ca am ajuns "celebru" tocmai in Senegal =)))

Citind mesajul am ramas masca pentru ca nu am inteles nimic si ma gandeam cine e idiotul care l-a scris si de ce era asa de "mutat":

Iata si mesajul:
Bună, bună ziua!
Numele meu este Miss.jeannette, l-am văzut astăzi şi în profilul dvs. a fost mutat şi a devenit interesat de tine, voi dori sa-mi trimiteti un e-mail la adresa mea (Jeannette_gd@yahoo.com), astfel încât i se poate da-mi poze pentru tine să ştie pe cine am crezut am.I putem muta de aici?

Amintiţi-vă de culoare sau distanţa nu contează, dar LOVE materie aloc în viaţă). Răspundeţi-mi spatele meu cu adresa de e-mail (jeannette_gd@yahoo.com) sper sa aud de la tine mai repede a ta Miss.jeannette


Evident ca am ramas trasnit, dar am inteles pana la urma ce vroia sa spuna traducatorul automat de la google, prin textul de mai jos.

================================
Hi,Good Day!
My name is Miss.jeannette,I saw your profile today and was moved and become interested in you,I will like you to send me an email to my address ( Jeannette_gd@yahoo.com ) so that i can give you my pictures for you to know whom i am.I believed we can move from here?

Remember colour or distance does not matter but LOVE matters allot in life). Reply me back with my email address( jeannette_gd@yahoo.com ) hope to hear from you soon
yours Miss.jeannette.
.

In concluzie, printesele bogate cu averi de milioane de la soti sau tati rai s-au mutat pe Neogen si vor sa devina sotiile noastre. Cine stie, poate fac si eu ca Jim Carrey in Yes Man ... :)).