Realitatea.NET a lansat prima producţie web tv proprie, emisiunea săptămânală "Funny pe NET", şi pregăteşte alte patru formate pentru pasionaţii de sport, maşini şi jocuri video, dar şi pentru cei interesaţi de evoluţia industriei online din România.

"Proiectele în lucru pentru Realitatea.NET au raţiuni strategice şi tactice. Conţinutul video în formate cât mai diversificate constituie o experienţă completă şi atractivă din punct de vedere al utilizatorului de internet, generează, astfel, creşteri de trafic şi crează posibilităţi ingenioase de împachetare a mesajului de brand pentru publicitari. În viitorul apropiat, pregatim producţii web tv specifice şi pentru celelalte produse din portfoliul F5 - Cotidianul.ro, IQads.ro, website-urile de business.

"Funny pe NET" îşi propune să binedispună vizitatorii Realitatea.NET oferindu-le câteva minute cu cele mai amuzante gafe, întâmplări incredibile şi bâlbe postate pe internet. Difuzată la fiecare început de weekend şi prezentată de Roxana Nasta, emisiunea are mai multe rubrici: "Clipul saptamanii", "Cei mai cei" şi, nu în ultimul rând, "Trick-shot", cu performanţe sportive greu de atins, dar pline de haz.

O altă producţie video pe punctul de a fi lansată este "Realitatea de pe NET" care va aduce în atenţia publicului topurile de audienţă online, mişcările din piaţa de specialitate, cele mai vizitate secţiuni ale portalului, dar şi cele mai noi. Emisiunea va fi prezentată de Ionel Lespuc, redactorul-şef Realitatea.NET, episodul pilot fiind programat pentru cea de-a doua jumătate a lunii martie.

De asemenea, sunt în pregătire trei producţii noi pentru iubitorii de automobile, pasionaţii de sport, respectiv de jocuri pe internet.

Realitatea.net