Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Romanii s-au plictisit de OTV

Deşi incearcă din răsputeri sa zgârme în orice "rahat", doar doar mai atrage ceva telespectatori, postul de garsonieră OTV a pierd...

Deşi incearcă din răsputeri sa zgârme în orice "rahat", doar doar mai atrage ceva telespectatori, postul de garsonieră OTV a pierdut în februarie jumătate din telespectatori. De la o medie de 256.000 de telespectatori pe minut în prime-time (intervalul orar 19.00 - 23.00), în luna ianuarie, televiziunea de apartament a lui Dan Diaconescu a căzut la o medie de 145.000 de telespectatori, adică o pierdere de 43,4%.

Tot într-un trend descendent este şi TVR 2 care încearcă să îşi regăsească identitatea pierdută odată cu mutarea tuturor emisiunilor regionale pe TVR 3. Astfel de la 95.000 de telespectatori în medie pe minut în prime-time în luna ianuarie, canalul 2 al televiziunii publice a ajuns la o audienţă medie de 71.000 de privitori (-25,3%).

Dacă în decembrie au avut cele mai spectaculoase creşteri de audienţă, datorită alegerilor, din ianuarie posturile de ştiri au pornit pe un trend descendent, pierzând in februarie aprox. 13% din telespectatori. Realitatea TV si Antena 3 se află pe locurile 3 şi 4 în topul televiziunilor cu scăderi de audienta.

2 comentarii

  1. OTV poate sa dispara oricand. Cred ca face front comun cu mult difuzata Elodia.
    Daca a scazut in sondaje, TVR2, NU INSEAMNA CA ARE UN TREND DESCENDENT?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta am vrut sa zic probabil ma gandeam la altceva :)) si mi-a scapat !

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS