Am citit articolul in editia de seara a ziarului Adevarul, editia de Constanta.



Un post de radio-pirat a fost descoperit la Cumpăna de polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor. DJ erau doi tineri de 20 și 31 de ani care își făcuseră postul de radio chiar la ei acasă.
Alexandru Caplat și Ion Chirică difuzau muzică pe internet și dădeau dedicații prietenilor direct de la domiciliile lor, printr-un server radio denumit „Radio Cumpăna Popular“. Pentru a-și împlini visul de a a avea propria emisiune, ei se foloseau de calculatoarele personale.
În urma percheziţiilor făcute, polițiștii au ridicat din casele acestora două unităţi centrale, două hard-disk-uri de calculator şi câteva zeci de cd-uri pirat. Tinerii sunt cercetați în stare de liberate.


Am postat stirea si pe forumul CNA, pentru ca acolo exista diverse topicuri legate e legalitatea crearii unui post de radio pe internet si care sunt implicatiile detinerii unui astfel de post radio pe net.

Am vrut sa aflu opinia utilizatorilor si am aprins discutiile, arunca o privire si comenteaza pe forumul CNA, apasand aici