Stimati calatori ai liniei 42 a RATC Constanta, aveti bunavointa de a multumi Jandarmeriei Romane si Regiei Autonome de Transport cu pricina care sunt preocupati sa ne anunte ca ploua cu amenzi nicidecum de siguranta calatorilor.

Iata ca nesimtirea si ticalosenia unor oameni e fara margini chiar si in saptamana mare. Hotii de buzunare nu se lasa nici in ruptul capului "de meserie" si opereaza nestingheriti in mijloacele de transport din Constanta.

I s-a intamplat astazi unei colege de munca, care calatorind cu un autobuz RATC pe linia 42 s-a vazut ramasa fara portofel, aflat in poseta ei, pe care a incercat fara succes sa o tina bine. Nu a putut sa constate decat ca la o statie de distanta de locul unde urcase, hotii ingeniosi au avut timp sa opereze si sa ii fure portofelul din geanta. Pagubele nu sunt deloc minore pentru o angajata la o institutie de stat: a ramas fara banii ramasi pentru cumparaturile de paste, adica vreo 130 de lei, apucand din fericire sa cheltuie ceva inainte

Hotii "au fost cu bun simt" si s-au gandit sa nu o puna pe drumuri, lasandu-i aruncat in statie portofelul in care se aflau actele de identitate.