Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Hagi salveaza fotbalul navodarean

In urma cu ceva timp depanam amintiri legate de vremurile glorioase cand mii de navodareni mergau la stadion pentru a sustine echipa locala ...

In urma cu ceva timp depanam amintiri legate de vremurile glorioase cand mii de navodareni mergau la stadion pentru a sustine echipa locala Midia Navodari, care a facut furori in Liga a II-a fiind de foarte multe ori aproape de promovarea in Liga I. Dar cum sportul la Navodari a decazut dupa privatizarea Petromidia, AS MIDIA a luat-o in jos pana cand s-a desfiintat. Au fost cateva incercari de relansare, se pare insa ca nu au avut succes.

Intr-o perioada in care fotbalul constantean este in deriva, Farul fiind tot mai aproape de Liga a II-a, iar restul echipelor au ajuns in Liga III, un nume vine sa ne invie sperantele. Gica Hagi, reaprinde speranta la Navodari, aratandu-se interesat sa investeasca in stadionul din oras.

Dupa ce anul trecut echipa locala care evolua in Liga III s-a desfiintat, din ianuarie primarul Matei Nicolae, care in trecut a finantat echipa Midia Navodari, a decis ca este timpul ca stadionul sa intre in reparatii iar fotbalul sa redevina emblema orasului. De aceasta idee s-a aratat incantat si Gheorghe Hagi care a investit 12.000 de Euro in gazonul stadionului intrucat vrea sa foloseasca acest stadion pentru academia sa de fotbal.

Matei a mai anuntat ca se vor face investitii importante in stadion timp de 2 luni de zile, si ca acesta va mai fi echipat si cu doua tabele electronice, centrala pe gaz, mobilier si vestiare noi.
Tot primarul anunta ca din vara Navodariul va avea parte si un lot de jucatori de Liga a II-a sau a III-a.

Ramane de vazut daca stadionul din Navodari va (re)deveni emblema orasului, in trecut pe acest stadion evoluand impotriva echipei locale in competitii oficiale Steaua, Rapid, Craiova, FC Arges si Farul. Tot pe acest stadion echipa nationala U- 21 a sustinut un meci oficial.

Un comentariu

  1. Totul se invarte in jurul banilor!!!
    Oare nu se mai face nimic din pasiune,cu dragoste si daruire!! Mai ales in sport!Poate de aceea si echipa nationala joaca asa prost.Nu se mai gandesc de ce ce s-au apucat de acest sport, ci numai cat de mult castiga pe luna.Traim intr-o lume in care pasiunea si daruirea sint strivite de calcule financiare!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS