Romania a comis-o din nou in campania de calificare la CM 2010. Dupa ce a pierdut lamentabil cu 3-2 la Constanta, nationala lui Victor "Piturco" a incasat-o de la nationala Austriei. Fara capitanul Chivu si briliantul fitos Adrian Mutu, care nu sclipeste decat rareori, cei 11 tricolori nu au facut fata unei echipe a doua a austriecilor, nationala macinata de accidentari si indisponibilitati.

Dupa ce au deschis scorul din noroc, romanii au fost egalati in doar 30 de secunde si apoi au mai primit gol dupa ce apararea noastra visa la altceva.

Ne-am revenit abia in minutul 60 si ne-am chinuit cu toate fortele sa dam gol, numai ca nu am facut-o. Dupa ce a facut-o lata, Piturca ne-a facut un favor ne-a descoperit un talent, Tanase, si s-a gandit sa ni-l ofere la nationala pe Max Nicu care a aratat ca merita sa fie bagat in seama.

Cine o fi mai prost, Piturca sau jucatorii ? Oare nu avem nici un jucator de valoare ? Eu zic ca ceva pute, si ca tot trebuie facut ceva astfel incat noi microbistii sa nu ne mai manacam nervii degeaba.

Domnule Piturca, dati-va demisia, numai stati perplex la imagini... ca se pare ca nu sunteti in stare sa mai faceti ceva.