Dupa ce ne-a mancat nervii cu nationala, facandu-ne sa injuram de mama focului inca de la ultimul meci de la Euro 2008, selectionerul roman Victor Piturca s-a hotarat in sfarsit.

Dupa indelungi critici din partea suporterilor si a presei, dupa cea mai proasta campanie de calificare posibila, si dupa ce a incasat mai multe goluri decat Insulele Feroe, Victor Piturca sustinea sus si tare de la meciul cu Austria, pierdut rusinos cu 2-1, ca nu are motive sa isi dea demisia.

Cu toate astea se pare ca selectionerul a decis sa ne faca in sfarsit fericiti. Surse din interiorul Prosport sustin ca Victor Piţurcă a demarat negocierile cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal pentru rezilierea contractului.

În cazul în care era dat afară, acesta avea dreptul la despăgubiri de 600.000 de euro, însă se pare că Piţurcă ar putea să renunţe la scaun în schimbul unor compensaţii de aproximativ 300.000 de euro. Tehnicianul a mărturisit unor apropiaţi că s-a-ntâlnit ieri cu Preşedintele Federaţiei, Mircea Sandu pentru a ajunge la o înţelegere.

Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu şi Cosmin Olăroiu sunt favoriţii înlocuitori ai lui Victor Piţurcă de la "cârma" echipei naţionale.