Balamuc mare ieri la deschiderea celui de-al 21-lea magazin din reteaua Real. La Constanta, real,- Hypermarket Romania a investitit o suma de aproximativ 21,5 milioane de euro pentru deschiderea celui de-al doilea hypermarket Real din acest oras.

real,- Constanta Nord este situat pe Blvd. Aurel Vlaicu nr. 168, in zona comerciala de centura. Noul magazin se desfasoara pe o suprafata totala construita de 12.385 de metri patrati, dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati si este deservit de o parcare cu 550 de locuri.

Pentru o experienta completa de cumparaturi, hipermarketul real,- Constanta Nord propune clientilor sai peste 40.000 de produse alimentare si nealimentare care provin in proportie de peste 90% de la producatori si furnizori locali, cu un sortiment diversificat care se bazeaza pe doua atribute: calitate si prospetime.

real,- Constanta Nord pune la dispozitia cumparatorilor o serie de servicii: sisteme foarte flexibile de finantare, verificarea aparaturii cumparate la bancul de proba, ajustarea hainelor, livrarea la domiciliu a produselor nealimentare cu volum mare si valoare unitara de peste 500 de RON, birou pentru returnarea produselor etc.

Complexul real,- dispune si de o galerie comerciala de aproape 4.000 de metri patrati, care gazduieste magazine din cele mai diverse domenii. Acestea sunt operate de companii de prestigiu, cu branduri cunoscute publicului din Romania: Takko Fashion, DM, Inmedio, Farmaplanet, Vodafone etc.

Divizia real,- Hypermarket face parte din METRO Group, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, prezent in 32 de tari, unde detine peste 2.200 de magazine, in care lucreaza in jur de 300.000 de angajati.