Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

S-a stabilit data ultimului episod din Prison Break

Serialul care a facut senzatie in intreaga lume se apropie de final, au anuntat de ceva vreme oficialii de la FOX. Aflat de ceva timp in pau...

Serialul care a facut senzatie in intreaga lume se apropie de final, au anuntat de ceva vreme oficialii de la FOX.

Aflat de ceva timp in pauza, Prison Break va reveni in aceasta luna cu ultimele episoade din sezonul 4, totodata si ultimul. FOX a decis sa mute serialul vineri seara de la ora 8.

Postul a anuntat ca ultimele doua episoade din Prison Break vor fi difuzate pe 15 mai spunand despre ultimele doua episoade ca :"Personaje vechi din serial vor veni sa il ajute pe Michael sa distruga Compania odata pentru totdeauna."

Site-ul EW.com spune insa ca in final vor muri doua personaje importante din serial dar ca 4 personaje vechi vor veni pentru a salva situatia.

Prison Break a durat mai mult decat trebuia, initial fiind planuit ca o mini-serie. Din cauza popularitatii foarte mare si a fanilor, serialul a ajuns insa la 4 sezoane. Spre deosebire de alte seriale care s-au terminat brusc (de exemplu KYLE XY), fanii nu sunt insa foarte suparati, concluzionand ca era timpul pentru un final pe care il spera a fi unul bun.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS