Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Simona Pătruleasa a divorţat luni de Antena 1

Simona Pătruleasa, prezentatoarea principalului jurnal sportiv de la Antena 1 a încheiat, luni, colaborarea cu postul la care a lucrat ani î...

Simona Pătruleasa, prezentatoarea principalului jurnal sportiv de la Antena 1 a încheiat, luni, colaborarea cu postul la care a lucrat ani întregi. Pătruleasa nu a vrut să precizeze nici motivele acestei decizii, nici următoarea destinaţie.

Presa a scris, în ultima vreme, despre tensiuni de tot felul, între Simona Pătruleasa şi colegii (colegele) de trust. S-a pomenit despre pretenţiile exagerate pe care le-ar fi avut bruneta şi de tratamentul preferenţial pe care l-ar fi solicitat. (Un asemenea exemplu a fost solicitarea de a nu lucra în weekenduri, pe motiv că e singura femeie măritată dintre ştiristele de la Sport).


Până la această oră, sigur este că nu se va alătura echipei Pro Tv. Ar putea, în schimb, să revină la precedentul loc de muncă: Realitatea Tv. Sau să profite, dacă tot a invocat statutul marital, de beneficiile căsniciei şi, de ce nu, de cele ale maternităţii. Pătruleasa declara, în luna februarie, că pentru un copil ar fi dispusă să-şi întrerupă cariera.

Sursa: Gandul

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS