TVR Info ar putea să retransmită, câteva ore pe zi, lucrările parlamentului, postul public demarând deja discuţiile, în acest sens, cu ambele Camere, potrivit lui Alexandru Sassu, preşedinte-director general al TVR.

Lansat la sfaristul anului trecut TVR Info s-a dovedit un mare esec si o mare dezamagire pentru telespectatori nefiind postul tv la care se asteptau telespectatorii. Desi promitea transmisiuni de pe autostrazi, stiri de ultima ora si multe altele, telespectatorilor le este servit in fiecare zi un ecran cu 4 webcamuri preluate de pe diverse site-uri de internet. Din ora in ora postul transmite stiri preluate de pe canalele 1 si 2 ale TVR. De multe ori insa, informatiile sunt neactualizate.

Unii din membrii CNA au declarat la un moment dat ca postul este inutil, insa nu s-a intamplat nimic pana in prezent.

Cu toate astea in Parlament s-a adus discutia ca sedintele sa fie transmise pe postul public de televiziune. Cum TVR Info duce lipsa acuta de interes si progame interesante, directorul TVR, Sasu a spus că postul de televziune TVR Info este un „serviciu public”, care va putea fi pus, în acest fel, la dispoziţia publicului care este interesat de viaţa parlamentară. Deocamdată nu se cunosc orele la care se vor transmite lucrările celor două Camere ale parlamentului.

Sfat pentru telespectatori: aveti grija sa nu adormiti ca parlamentarii in sedinte.