Iata-ne reveniti cu forte proaspete, sau nu :), dupa o noua minivacanta binemeritata, de data asta de 1 mai. Anul asta m-am destrabalat mai mult ca in anii trecuti, si dupa o saptamana in care m-am tot rugat sa nu ploua, am reusit cu noroc sa evadez din casa.

Desi planurile imi fusesera date peste cap, pentru ca numai speram sa plec undeva, vineri am alergat ca nebunul prin oras. Cu toate astea, am reusit cu succes sa ajung si putin pe la iarba verde, desi recunosc ca poate mi-as fi dorit alt peisaj.


Dupa ce ne-am infruptat din gratar, cu carne de pui, am decis sa ne mai odihnim putin pentru seara ce urma, de altfel pentru distractie la mal de mare.

Destrabalarea a inceput inca pe drumul spre Costinesti, locul ales de noi pentru a ne delecta si anul asta cu MTV Days. Surprinzator sau nu, am dansat tot drumul... pe muzica de la Radio Doina :)), foarte antrenanta ce-i drept.

Ajunsi in Costinesti, statiune pe care recunosc ca am vizitat-o pentru prima data, am putut confirma ca intr-adevar e Statiunea Tineretului. Ceea ce m-a frapat este faptul ca mie nu mi s-a parut deloc a fi o statiune, ci mai degraba un orasel cu stradute, plin de masini si aglomeratie de nedescris.

Am reusit insa sa ajung pe plaja, si lucrurile au inceput sa se schimbe putin, si sa fiu oarecum placut surprins. Desigur nu pentru priveliste am mers acolo ci pentru concetul MTV Days, ziua 1.

Am ajuns si i-am putut admira pe cei de la Insane, Simplu, Corina, Puya si putin din Andra. Evident singurii care mi-au placut si m-au facut sa dansez au fost baietii de la Simplu, care se pregatesc de un nou single cat de curand.... in sfarsit.

Obositi si insetati am parasit putin locatia pentru a ne hidrata, insa ne-am mai oprit putin pe drum pentru a mai admira si promovarea originala facuta pentru evenimentele din Disco Ring si Tineretului.

Dupa putin timp insa am decis sa ne reintoarcem in Mamaia, unde avea loc un alt eveniment. Zis si facut, am vazut-o pe Loredana, am ascultat Imnul turistic al Romanei, care devine interesant abia dupa cateva ascultari si apoi un foc de artificii.

Eh, toate bune si frumoase in prima zi de vacanta. Sambata, a venit in sfarsit ploaia anuntata. Am fost putin cam dezamagit ce-i drept caci aveam planuri de iesit in oras. Dar nu ne-am lasat invinsi si am mers la concertul din Mamaia unde se anuntau alte nume interesante pe scena amplasata la plaja de la cazino.

Am ignorat ploaia de afara si ne-am postat in fata scenei, noroc ca nu venisera foarte multa lume. Am dansat pe beaturile si mixurile lui DJ Gereep (nsuh daca e scris corect), de la Pro FM Constanta, pana la 21 cand a inceput distractia. Crush& Alexandra Ungureanu m-au incantat incaodata, apoi a fost randul celor de la Blaxxy Girls, pe care le-am suportat cu stoicism. Nu ca as avea ceva cu ele, le felicit pentru talent... dar fetelor a sunat mai bine playback-ul decat LIVE-ul pe care ati incercar sa il faceti.

Nu as afi avut nimic de comentat daca nu ar mai fi fost si altii din public care aveau aceeasi reactie. Mai ales la faza: "Urmatoarea melodie.... Aaaaaaaaaaaaaa(reactia publicului :)), oarecum exasperat. )"

Ne-am distrat cu Cabral care a interactionat cu grupul vesel... adica noi... si apoi am mai suportat putin ploaia din ce in ce mai deasa urmarind-ul pentru cateva minute pe Alex Velea.

Mi-a parut rau ca iar nu i-am vazut pe cei de la Morandi, dar asta e, cu alta ocazie.. vara e lunga si pline de evenimente, noi sa fim sanatosi.

Am sa va las cateva poze mai jos, restul am sa urc in curand, pe Hi5, Facebook etc... vad eu.

Gata, mai povestim si alta data !


Si 4 videoclipuri, scuze pentru sunet, eram langa boxe: