Articolul de mai jos m-a facut sa ma amuz nitel, asa pe final de zi, si face parte din categoria "Se intampla in Romania". Daca nu mi-ar fi trecut pe la ureche fel si fel de barfe si "noutati" legate de o parte din tinerii de azi care se pregatesc sa il slujeasca pe "Domnul", poate ca as fi fost revoltat. Dar sa purcedem la citirea articolului:


Un viol mai putin obisnuit face valva la Mangalia:

Ca multi sar gardul in curtea Domnului, nu incape indoiala. S-au convins si politistii din Mangalia, care au avut ceva de furca pana sa inteleaga cine reclama violul , deci este parte vatamata, cine este autorul si cum s-a petrecut incidentul. Motivul este, pe langa faptul ca protagonistii intamplarii sunt doi barbati, si acela ca reclamantului ii fusese facut un sex oral. Intreaga poveste s-a consumat acasa la unul dintre tinerii implicati, in Mereni.

Despre reclamant, M. A. , se stie ca are 25 de ani, este un tanar bisericos, ba chiar ar canta in corul unei biserici din zona Mereni, din cate au reusit sa priceapa oamenii legii. Celalalt tanar , D. I. , de aceeasi varsta ca si reclamantul, ar putea scapa de acuzatie fiindca, spun politistii, prietenul sau de pahar, M. A. , ar fi reflectat intre timp mai bine asupra consecintelor: ar afla lumea despre patanie si nu l-ar mai privi cu ochi buni la slujba de duminica. Dar, revenind la noaptea de 1 spre 2 mai a. c. , M. A. a relatat ca a baut alaturi de amicul D. I. Toate bune si frumoase, dar, la un moment dat, D. I. i-ar fi facut, lui M. A. , fortat, un sex oral, urmand sa intretina si altfel de relatii sexuale, numai ca partenerul “zburdalnic” nu s-a mai simtit in stare. Dupa un somn bun, M. A. , de loc din orasul Ovidiu, s-a trezit cu dureri in zona intima, motiv pentru care s-a deplasat la spital, unde a constatat ca fusese muscat. A urmat si plangerea prealabila pe care M. A. a facut-o la Politie, urmand a se decide daca merge mai departe cu acuzatiile sau renunta. De cealalta parte, D. I. s-ar fi confesat politistilor ca nu ar fi facut nimic cu forta si ca sexul oral ar fi fost “initierea” inainte de. . . restul tandreturilor ca intre baieti. (Rocsana CRISTEA, Replica de Constanta)

Comentariul, sau mai bine zis maniera in care autoarea a scris articolul nu imi mai permite sa fac si alte comentarii, pentru ca sunt in acelasi asentiment.

PS: As recomanda pofticiosului sa cumpere cartea (a carui coperta o gasiti atasata articolului, click pe ea pentru marire), pentru ca data viitoare sa numai primeasca reclamatii. :))