Pentru că îşi iubeşte prea mult copilul, Ayan, Mihaela Rădulescu crede că e mai bine pentru liniştea ei şi a fiului său să renunţe la viaţa din bătaia reflectoarelor. Vedeta a devenit ţinta preferată a tabloidelor, odată cu divorţul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. “Da, e adevărat, veţi primi un comunicat de la PR în zilele următoare”, a întărit Rădulescu pentru cotidianul.ro, după emisie, şocantul anunţ.

Mihaela Rădulescu va prezenta ediţiile “Duminicii în familie” din luna mai şi încă două ediţii speciale ale emisiunii care vor fi difuzate în luna iunie, după care va spune “adio” televiziunii. Vedeta le urmează exemplul în acest demers Andreei Marin Bănică şi lui Teo Trandafir.

"Mihaela se retrage în Principatul Monaco. Ea va întrerupe orice activitate în mass-media şi se va dedica creşterii copilului. Mihaela a facut mulţi paşi importanţi în această perioadă: şi-a cerut scuze fostului soţ, pentru comportamentul indecent pe care l-a avut în ultimele opt luni şi recunoaşte că îi pare rău că familia şi căsnicia s-au distrus. De altfel, Mihaela se gândeşte serios la posibilitatea de a-şi reface viaţa, chiar cu Elan, desigur dacă acesta va accepta să se împace cu ea într-o bună zi. Deocamdată, pentru liniştea copilului, vedeta TV i-a cerut lui Elan să o sprijine să se mute definitiv la Monaco, unde va pleca în următoarea săptămână.", a anunţat o sursă apropiată a vedetei TV.