Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Omul care nu s-a spalat 35 de ani

Un barbat din India, care are sapte fiice, nu s-a mai spalat de 35 de ani, pentru a se asigura ca urmatorul sau copil va fi un baiat, relate...

Un barbat din India, care are sapte fiice, nu s-a mai spalat de 35 de ani, pentru a se asigura ca urmatorul sau copil va fi un baiat, relateaza site-ul Independent Online. Kailash ‘Kalau’ Singh a inlocuit spalatul pe corp si pe dinti cu ‘o baie a focului’, pe care o face in fiecare seara, cand sta intr-un picior langa foc, fumeaza marijuana si se roaga la Shiva. ‘E ca si cum ai folosi apa pentru a face baie. Baia cu foc omoara bacteriile si infectiile de pe corp’, a declarat indianul.

Barbatul, in varsta de 63 de ani, locuieste intr-un sat din apropierea orasului sfant Varanasi. El si-a suparat rau rudele, dupa ce a refuzat sa participe la scaldarea traditionala in raul Ganges, dupa moartea fratelui sau, cu cinci ani in urma. ‘Nu-mi amintesc cum a inceput totul. Stiu doar ca nu m-am mai spalat de 35 de ani’, a precizat Kalau. Barbatul, care poarta doua pulovere pe toata durata verii, a declarat ca promisiunea sa de a nu se mai spala este spre binele interesului national. ‘Ma voi spala doar atunci cand problemele cu care se confrunta tara vor fi rezolvate’, a explicat el.

Agerpres

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS