MUSIC CHANNEL si RADIO 21 au placerea sa anunte organizarea celei de-a saptea editii a ROMANIAN MUSIC AWARDS, eveniment care va avea loc sambata 6 Iunie ora 20:00, la Craiova, in Piata Mihai Viteazul.

In fiecare an, pe scena Romanian Music Awards urca cei mai importanti artisti romani si internationali intr-un show exceptional de trei ore. Dupa editiile care au avut loc in anii precendenti in Bucuresti, Cluj, Sibiu si Iasi, anul acesta premiile sunt gazduite de capitala Olteniei, Craiova.

“In fiecare an, Romanian Music Awards rasplateste artistii romani pentru rezultatele obtinute si munca depusa. Muzica romaneasca a evoluat foarte mult in ultimii ani, o dovada fiind si faptul ca realizarile artistilor nostri au trecut granitele tarii, ajungand hituri in cele mai importante clasamente europene. Iar Romanian Music Awards le ofera in fiecare an trofeul pentru recunoasterea eforturilor pe care ei le depun impreuna cu casele de discuri si de productie, manageri, impresari, posture de radio si TV specializate si toti cei care alcatuiesc industria muzicala romaneasca”, a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

Mai multe detalii aici