Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Adela revine in rol principal...

Am dat peste stirea asta navigand printre numeroase articole din presa si nu am putut sa nu ma abtin sa las o mica nota si pe blog. Mult tra...

Am dat peste stirea asta navigand printre numeroase articole din presa si nu am putut sa nu ma abtin sa las o mica nota si pe blog. Mult trambitata telenovela de epoca anuntata de Acasa si-a stabilit protagonistii. In rol "masculin" il vom avea pe Denis Stefan, care le va da iar fantezii eretice...pardon erotice doamnelor ce nu se mai satura de Acasa. Consoarta inimii lui ii va fi in serial nimeni alta decat Adeeeelaaaa Popeeeescu. Imi scuzati entuziasmul.

Dupa modelul mexicanilor care au avut succes cu deja celebrul "Jose Armando", adica Fernando Colunga, care a strans femeile in fata ecranelor in cateva telenovele, cei de la Acasa au zis ca sa faca si ei trecerea de la tigani la epoca. Si uite asa a iesit proiectul "Aniela".

Serialul se va difuza evident din toamna, fiind capul de afis al noului sezon de televiziune (caci pentru televiziuni toamna inseamna practic un nou an). In proiect s-au mai implicat Bogdan Albu, Razvan Fodor, Lucian Viziru si Dana Rogoz.

Un comentariu

  1. Oare trebuie sa-mi fie rusine ca nu o cunosc pe Adeeeeeeeeeeeela?!Iar celalalt actor chiar imi da ganduri eretice...de ce te-ai corectat?
    Chiar trebuie sa vizionez postul Acasa?!am asa multe de pierdut?!
    Eu cred ca nu.

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS