Unul dintre serialele celebre in intreaga lume, cu milioane de fani, audiente uriase si zeci de premii care-I certifica valoarea, Heroes, este adus in Romania de ANTENA 1. Heroes va fi difuzat incepand cu 6 iulie, de la ora 23,15!

Serialul este opera lui Tim Kring si a avut premiera in Statele Unite, la NBC, in septembrie 2006. Succesul de care s-a bucurat a depasit orice asteptare: prima serie, care are 23 de episoade, a avut o audienta medie de 14,3 milioane de telespectatori, devenind, aproape peste noapte, unul dintre cele mai vizionate programe ale colosului NBC, cu rezultate excelente in randul publicului comercial, cel cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Premiile obtinute au fost si ele nenumarate, incluzand BAFTA, “Cel mai bun program tv”, in 2008, sau “People’s Choice Award”, in 2007, la categoria “Best New Drama”. Multumita acestor argumente, dar si audientelor fulminante in tarile care transmit acest serial, NBC a hotarat continuarea seriei, astfel ca, in septembrie 2009, americanii vor vedea inca 20 de episoade nou-noute.

Heroes-mania a cuprins intreaga lume: mii de site-uri sunt dedicate de catre fani, dar si de catre televiziunile care il transmit, personajelor acestui serial. Amatorii pot gasi replici celebre, coloana sonora, faptele eroilor, secvente “free” din fiecare episod. Mai mult decat atat, in Statele Unite, telespectatorii pot propunde producatorilor noi personaje si, in functie de cat de bine le creaza, exista posibilitatea ca scenaristii sa le dea viata in serial. Apoi, primul joc “Heroes” pentru telefoanele mobile a fost lansat de Gameloft, in octombrie 2007. El are opt niveluri, iar personajele sunt surprinse in diverse stadii ale existentei lor din film. Totodata, NBC editeaza saptamanal o revista cu personajele din Heroes, iar in mall-urile americane, pot fi gasite papusi. Exista carti scrise despre acest serial, urmeaza sa apara altele, fanii isi pot achizitiona obiecte vestimentare brand-uite Heroes iar reviste prestigioase au dedicat cate o editie exclusiv acestei productii.