Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Jonas Brothers, show gratuit pentru fani

Baietii de la Jonas Brothers vor sustine un concert gratuit pentru fani, vineri seara intr-un club din New York, oferindu-le acestora posibi...

Baietii de la Jonas Brothers vor sustine un concert gratuit pentru fani, vineri seara intr-un club din New York, oferindu-le acestora posibilitatea de a asculta cateva din noile piese ce se afla pe albumul "Lines, Vines and Trying Times," ce se va lansa pe data de 15 iunie la nivel mondial.

Accesul fanilor se va face pe principiul "primul venit, primul servit". Usile clubului vor fi deschise pentru toti fanii incepand cu ora 8 iar show-ul va incepe la ora 9.

Show-ul va contine si elemente din noul turneu al formatiei ce va cuprinde de data asta si tari din America de Sud, Marea Britanie, Europa si 44 de orase din Statele Unite ale Americii.

Jonas Brothers au lansat deja de pe noul album, videoclipul piesei "Paranoid", o piesa, care dupa cum spun baietii reprezinta o intoarcere la origini, adica la piesele inspirate de la idolii "Kings of Leon". Videoclipul este difuzat deja pe posturile de televiziune muzicale si poate fi urmarit si aici

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS