A venit varaaaaa ! Asa si, o sa spuneti voi. Pai a venit de ceva vreme doar ca week-endul asta a fost primul in care am putut sa ma odihnesc si relaxez, chiar daca ma chinuie inca sesiunea.

Dupa 2 saptamani de munca 7/7 am prins in sfarsit o perioada libera. Asa ca m-am pregatit vineri cu o mica plimbare pentru ziua de sambata. Zis si facut, ne-am trezit la 7:30, desi ora propusa era 9(l-a trezit un "subaltern" pe fratimiu, care mai nou era sef :)))

Oricum, dupa ce am lenevit pana la 9 uitandu-ma pe Boomerang, ne-am strans cu totii si am ajuns la ora stabilita pentru a pleca spre plaja.

Dupa ce-am cheltuit o groaza de bani pe bautura si mancare, mai ceva ca la restaurant, la Penny, am ajuns si pe plaja. Soare, frumos, apa rece la inceput... a venit timpul distractiei, adica am ajuns pe plaja.



Dupa o mica baie cu ezitari am tras o "patratica" pe cinste alaturi de baieti, am descoperit ca nu-s chiar asa de afon la sport, cel putin la fotbal nu am uitat inca ce campionate trageam verile in cartier.



Distractia a continuat cu o baie de noroi, desi initial se vroia a fi un castel de nisip. Numai ca nisipul a ajuns pe noi, unii apeland si la "operatii de marire"...

 


Asta in timp ce unii isi aratau muschii pe plaja, in speranta ca poate poate pica ceva... doar ca spatele ala... la fel ca si la toti avea sa fie a doua zi principala noastra sursa de durere... nu stiu cum s-au trezit azi.. dar eu sper sa ajung din nou la plaja peste doua saptamani ... daca ma tine pielea :))