Emisiunea Morning ZU, prezentată de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar este cel mai ascultat program matinal în Bucureşti. Matinalul pe care îl prezentau cei doi la Radio 21 până să plece la ZU are cele mai mari scăderi, faţă de valul măsurare precedent.

În mediul urban, matinalul Radio România Actualităţi este cel mai ascultat, chiar dacă are cu aproape 100.000 de ascultători mai puţin decât în toamnă. Urmează matinalele Europa FM, Cronica cârcotaşilor, Morning ZU şi Fabrica dementă.

In Bucursesti, Morning Zu inregistreaza in medie 177.000 de ascultatori, urmat de cel al postului public, care insa a pierdut 40.000 de ascultatori fata de toamna anului trecut. Desi au incercat sa suplineasca pierderea lui Buzdugan si Morrar, cei de la Radio 21 au cea mai mare pierdere de ascultaori. Matinalul prezentat de razvan Popescu, Escu si Orlando a pierdut 62.000 de ascultatori fata de anul trecut.

În mediul urban, cel mai ascultat matinal este cel al postului public: 844.000 de persoane, cu 92.000 mai puţine decât în toamnă. Europa FM creşte cu aproape 91.000 de telespectatori şi trece pe locul doi, pe fondul scăderii audienţei Cronicii Cârcotaşilor.

Sursa: pagina de media