Am dat peste stirea aceasta pe site-ul celor de la Yahoo! si am avut senzatia ca asist la un scenariu real al filmului "Destinatie finala".

Pentru cei ce nu stiu filmul, care a avut trei parti, am sa va aduc aminte ca in prima parte, un tanar asteapta in aeroport sa ia avionul spre Paris, daca nu ma insel, numai ca viseaza ca la cateva minute avionul va exploda si se va prabusi. Acesta intra in panica si face zarva, se da jos din avion impreuna cu alte cateva persoane. Culmea, visul se adevereste si avionul se prabuseste.

Doar ca moartea nu iarta pe nimeni si vine si ii ia pe fiecare din cei ce au scapat din avion.

Este probabil si cazul unei femei care se afla cu sotul in Brazilia in concediu, si care a ratat in mod miraculos cursa 447 a Air France care s-a prabusit in Oceanul Atlantic, omorand toti cei 228 de oameni aflati la bord.

Se pare insa ca atunci cand ti-e scris sa mori norocul nu e de partea ta. Femeia, o pensionara pe nume Johanna Ganthaler din Italia, impreuna cu sotul au suferit un grav accident de circulatie pe o sosea din Austria, izbindu-se frontal cu un tir. In urma accidentului femeia si-a pierdut viata iar sotul acesteia se afla in stare grava in spital.