Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Andra, Cătălin Josan şi Delia - la cratiţă şi la „munca de jos”

Din 10 iulie, în fiecare săptămână, la Pro Tv, vedete vor fi gazde la o pensiune de munte. Gătit, curăţenie, servit masa, spălat rufe, distr...


Din 10 iulie, în fiecare săptămână, la Pro Tv, vedete vor fi gazde la o pensiune de munte. Gătit, curăţenie, servit masa, spălat rufe, distrarea clienţilor, toate vor fi responsabilităţile unor artişti cunoscuţi, în cadrul emisiunii “Serviţi, vă rog!”. Primii chemaţi la apel pentru a munci pe brânci, dar cu zâmbetul pe buze sunt Andra, Delia, Cătălin Josan şi Jean de la Craiova.

Concurenţii vor face tot ce le stă în putere pentru a câştiga: fiecare luptă pentru o familie sărmană, pe care, dacă va învinge, o va trimite în vacanţă, pentru prima oară în viaţă.

“Toţi au auzit de ospitalitatea românească. Dar când veţi fi oaspeţii mei, veţi vedea că ospitalitatea Andrei le întrece pe toate. Şi nicăieri nu veţi petrece mai frumos decât cu mine! Intraţi!”, îi îndeamnă solista pe telespectatorii Pro Tv, în timp ce pregăteşte camerele pentru oaspeţi.


În bucătărie, cu tigaia în mână, Delia pregăteşte ceva delicios, cu care să-şi cucerească musafirii de la pensiune: “Ce poate fi mai ispititor decât mirosul de mâncărică proaspătă şi bună? O bucătăreasă tinerică, pricepută şi frumoasă! Aşa, ca mine! Gata, că am treabă, vă prepar cea mai tare vacanţă!... Poftiţi!”, promite Delia.

În timp ce spală vasele, echipat cu sorţuleţ, Jean de la Craiova le dă un mesaj telespectatorilor: “Munca e brăţară... de AUR! De-asta-mi place mie să muncesc atât! Şi nu-s doar cuvinte de laudă, o să vedeţi: mă pricep la muuulte lucruri! Am valoare cât să dau şi altora!”.

Costumat în grădinar, Cătălin Josan se declară pregătit de marea aventură de la munte: ”Cine-i harnic şi munceşte… numai lucruri bune serveşte! După muncă, şi răsplată! Răsplata mea cea mai mare este să ne simţim bine împreună vara asta!”.

Gandul

Un comentariu

  1. CRED CA ANDRA S-AR DESCURCA FOARTE BINE LA CRATITA(MARUTA S-A INGRASAT) SI DELIA LA MUNCA DE JOS.CATALIN JOSAN O SA FACA CATE CEVA DIN FIECARE.

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS