Se pare ca in ultima vreme toata lumea e atrasa de subiectul posturi tv pentru copii. Dupa ce am anuntat ca Jetix isi va schimba denumirea in Disney XD, insa intre timp s-a hotarat ca va ramane doar Dinsey Channel, si ca cei de la Dogan Media se gandesc si ei sa lanseze un post tv pentru pici, se pare ca exista in continuare doritori care se arata interesati sa investeasca in mijloace media de distrat copiii.

Ce-i drept, Itsy Bitsy, singurul post de radio pentru copii din Romania, cu frecvente in Bucuresti, Bacau, Navodari-Constanta, Satu Mare si Targoviste, s-ar putea sa aiba in curand un frate si in lumea tv.

Cel putin asta au in gand proprietarii radioului pentru copii Itsy Bitsy. Declaratia ii apartine lui Nadia Tătaru, directorul general al Itsy Bitsy, precizând că acest lucru se va întâmpla când televiziunea “va putea difuza producţii româneşti, adaptate pe nevoile copiilor români”. „Până când vom pune în practică şi o televiziune pentru copii, vă anunţ în premieră că, din septembrie, vom lansa pe site-ul radioului o serie de filme video pentru părinţi, realizate împreună cu specialişti în educaţie”, a mai spus Nadia Tătaru.