Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Radu Vâlcan lasă ştirile sportive pentru postura de coprezentator al “Poveştirilor adevărate”

Radu Vâlcan va fi noul coprezentator el emisiunii “Poveştiri adevărate” şi colegul Ioanei Maria Moldovan. Noul venit în echipa de la Acasă T...

Radu Vâlcan va fi noul coprezentator el emisiunii “Poveştiri adevărate” şi colegul Ioanei Maria Moldovan. Noul venit în echipa de la Acasă Tv El promite că va încerca, alături de întreaga echipă, să îi ajute pe cei care au nevoie de ajutor.

“Pentru mine ’’Poveştirile adevărate” înseamnă altceva decât tot ce am făcut pînă acum în activitatea mea profesională şi aştept cu nerăbdare să pun umărul la salvarea unor vieţi, alături de colegii mei. Am urmărit de multe ori cazurile prezentate în emisiune, m-au impresionat multe dintre ele şi m-am bucurat ori de câte ori, oameni cu suflet mare au găsit soluţii la poveşti ce păreau să aibă un final trist”, mărturiseşte Radu.

Pentru Radu Vâlcan postura de coprezentator al ’’Poveştirilor adevărate’’ reprezintă o mare provocare: ’’Pentru mine Acasă este un pas înainte. Sunt nerăbdător să încep o etapă nouă în viaţa mea profesională, într-o redacţie despre care am auzit. Sper să mă ridic la înălţimea aşteptărilor şi să nu dezamăgesc. Am început déjà să mă documentez, urmăresc ’’Poveştirile adevărate” în fiecare zi şi sunt convins că, alături de Ioana, vom aduce un suflu nou. Emisiunea va vorbi despre tristeţile şi necazurile tutoror: oamenii simpli, cei celebri şi bogaţi, cu toţii trebuie să depasească obstacolele vietii, iar Poveştirile vor fi acolo de fiecare dată să le întindă o mînă de ajutor”, spune Radu.

Înainte de a veni la pupitrul Poveştirilor alături de Ioana Maria Moldovan, Radu Vâlcan va pleca într-o binemeritată vacanţă, alături de prieteni, în Grecia. Înainte de Acasă Tv, Vâlcan a fost prezentatorul ştirilor sportive la Prima Tv şi, pentru patru ani de zile, manechin de succes. El a fost decoperit de Liviu Ionescu şi a prezentat atât pe podiumurile din România, cât şi la Milano şi Paris

Sursa: Gandul.info

2 comentarii

 1. Este foarte altruist din partea lui sa-si doreasca sa se implice, din pacate am constatat personal ca probleme sunt atat de multe si mijloace atat de putine.
  Iesi epuizat dintr-o lupta asemanatoare cu cea a eroului lui Cervantes.
  Dar totusi trebuie sa incerci nu ?!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Este foarte altruist din partea lui sa-si doreasca sa se implice, din pacate am constatat personal ca probleme sunt atat de multe si mijloace atat de putine.
  Iesi epuizat dintr-o lupta asemanatoare cu cea a eroului lui Cervantes.
  Dar totusi trebuie sa incerci nu ?!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS