Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Vox News, o nouă televiziune de ştiri

Canalul de ştiri Vox News - care aparţine societăţii Sport Channel SRL - se pregăteşte de lansarea pe piaţa audiovizualului din România, cu ...

Canalul de ştiri Vox News - care aparţine societăţii Sport Channel SRL - se pregăteşte de lansarea pe piaţa audiovizualului din România, cu o investiţie iniţială de peste 2,6 milioane de euro.

Societatea Sport Channel, înfiinţată în luna iunie, a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) o licenţă prin satelit, cerere care urmează să fie luată în discuţie. Programul noului post va include emisiuni de ştiri şi talk-show-uri. „Vox News va fi o televiziune deschisă în egală măsură părţilor implicate într-un scandal sau conflict, va refuza tabloidizarea şi va oferi informaţii echilibrate”, îşi propun iniţiatorii.

In momentul de fata piata media din Romania are cel putin trei astfel de canale Realitatea TV, Antena 3 si N24 la care s-ar mai putea adauga si TVR Info, care insa nu poate fi considerat un post de televiziune de stiri in adevaratul sens al cuvantului. Ramane de vazut ce succes va avea aceasta televiziune avand in vedere ca ultimele doua canale prezentate mai sus nu o duc chiar asa de bine.

Un comentariu

  1. M-am saturat de stiri !!!!!!!!
    vreau un post cu filme comice !!
    Vreau sa mai si rad macar din cand in cand !!!!!!!!
    La naiba cu crime, violuri, disponibilizari si alte asemenea !!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS