Sfarsitul de saptamana a adus la Navodari trei zile de sarbatoare pe stadionul din localitate. Autoritatile locale au decis sa reia in acest an o traditie lansata in urma cu ceva ani. Dupa o pauza de un an insa, evenimentul cu pricina, intitulat acum sugestiv "Zilele orasului Navodari" a strans pe stadionul local mii de localnici dar si locuitori din localitatile invecinate (multi dintre ei fosti navodareni).

Cei drept au avut si ce vedea caci organizatorii au invitat pe scena amplasata pe gazonul stadionului unde multi ani a evoulat echipa Midia Navodari. Formatii si artisti de top au incantat publicul navodarean : Maria Ciobanu, Ionut Dolanescu, Irina Loghin, Daniela Condurache, Copilul de Aur, vali Vijelie si formatii dance numai una si una: Ackent, Alex, Laurentiu Duta, David Deejay & Dony, Puya sau Deepside Deejays au umplut stadionul asa cum poate nu s-a intamplat niciodata.

Pentru unii a fost si o ocazie unica sa calce pe gazonul stadionului unde ani la randul mergeau in tribune pentru a vedea fosta echipa de fotbal care a evoluat cu succes in esalonul doi al Ligii la fotbal. Ce-i drept pentru unii putini mai informati era cam ciudat sa calce in picioare gazonul in care Gheorghe Hagi a bagat bani pentru a il reabilita.

Trecand insa peste astea a fost un spectacol pe cinste la care m-am distrat alaturi de amici. Mai jos cateva videoclipuri :.