Sincer sa fiu am incercat sa gasesc un alt titlu dar am vrut sa nu il lungesc prea mult. Ca sunt utilizator de Cosmote e deja evident, de altfel mi-am si primit reclamatii de la cititori ca as face reclama prea multa. Pana nu demult chiar aveam motive sa fiu mandru, ca sa zic asa, insa in ultima perioada nu prea mai am de ce.

Motivul ar fi faptul ca de ceva vreme am inceput sa ma chinui sa vorbesc la telefon.

Daca pana nu de mult foloseam mobilul mai mult pentru internet mobil si discutii, de ceva luni (de cand mi-am reinnoit abonamentul, implicit si telefonul), azi mobilul e o combinatie intre vorbit, ascultat muzica si facut poze. Din pacate , upgrade-ul la Sony Erricson-ul meu, de la K510 la W302(ramamand fidel primei marci de telefon mobil pe care am avut-o), m-a dezamagit in materie de folosire a aplicatiilor pentru net. In afara de luptele seculare pentru a lua legatura cu un operator de la serviciul de relatii cu clientii (noroc cu un vanzator de la Germanos), si dupa indelungi chinuri de activare a GPRS-ului, am constatat cu dezamagire ca am probleme cu setarile JAVA ale telefonului.

Revenind la subiectul articolului, discutiile au devenit din ce in ce mai greu de tinut. Asta si pentru ca mai tot timpul, ba nu este semnal(culmea inainte nu aveam probleme de-astea), ba se aud tot felul de interferente.

Ca sa fac un spirit de gluma, exista doua variante: ori celor de la Cosmote li se pare ok sa plateasca pentru convorbirile intrerupte din cauza lipsei semnalului ori cei de la SRI se plictisesc de moarte si nu au ce face si s-au apucat de ascultat telefoanele romanilor.

Nu stiu cum o (mai) fi la ceilalti operatori de pe piata, insa sper ca cei de la Cosmote sa incerce catusi de putin sa nu imi mai scoata peri albi. Pana una alta sper preluarea zapp-ului sa se faca cat mai repede. Nu de alta, dar chiar merita una peste nas ceilalti doi mari operatori care se tot dau cei mai tari de pe piata. Unul in disperare de cauza apeleaza la vedete pentru reclame, altul da tot felul de bonusuri la reincarcare si minute in retea.

Indiferent daca esti pe Cosmote, Vodafone sau Orange, afla ca Gabriel Ursan, vrea sa iti stie parerea si iti da si un premiu daca esti blogger si iti poti exprima punctul de vedere pe aceasta tema intr-un mod cat mai original.