Raspuns: Fara numar ... !!!

Asa poate fi caracterizat in ultima vreme site-ul realitatea.net, pana nu demult principala sursa de stiri ... cel putin pentru mine. Ca webmaster inteleg si eu nevoia unora de a si face bani din activitatea asta, altii poate o fac sa umple spatiul..., dar cu siguranta Realitatea.net a inceput sa depaseasca orice limita a conceptului "user friendly" (adica un site cat mai prietenos cu utilizatorii).

(Re)Lansat cu surle si trambite anul trecut, site-ul e din ce in ce mai greu de parcurs. Pe langa multitudinea de informatii insiruite pe o pagina, acum ne mai luptam si cu nenumaratele bannere si scripturi instalate menite sa ne faca vizitarea, o experienta neplacuta.

Asadar pe timp de criza, cand mai marii experti anuntau pierderile inregistrate de Realitatea-Catavencu, solutia pare a veni de pe web, acolo unde vizitarea site-ului de stiri (de multe ori la rand nr.1 in Romania) te costa timp de asteptare, nervi intinsi la maxim si mai mult reclame decat continut. Poza facuta in aceasta dimineata este doar o mostra din pagina de start a site-ului. Concluzia, de ceva vreme am inceput sa caut alte site-uri care sa nu ma bombardeze cu tot felul de reclame, bannere, scripturi etc..