Trebuie sa recunosc ca de cand eram mic, pasionat de lumea tv, aflasem si eu ca prin alte tari exista Disney Channel. Ma intrebam cand o sa ajunga si pe la noi...raspunsul l-am primit anul acesta, cand s-a anuntat ca Jetix se va transforma in Disney Channel.

Ca la orice inceput de drum, am fos curios sa vad cu arata noul canal destinat copiilor dar si familiei. Au inceput bine as spune eu... avand in vedere ca ziua a inceput cu seriale noi noute si chiar si cu un film de animatie de succes "In cautarea lui Nemo".

Noul canal care are ca tinta publicul tanar cu varste intre 2 - 14 ani si famiilie lui va oferi un mix de programe interesante, seriale precum Hanah Montana, JONAS (Jonas Brothers), Zach si Cody, Wizards of Waverly Place, desene animate precum Phineas si Ferb, Lilo si Stich, Kid vs Kat dar si filme originale printre care High School Musical sau Camp Rock.

Canalul va include si programul Playhouse Disney, cu seriale de divertisment si personaje de succes precum Mikey Mouse Club, Handy Manny sau My Friends Tigger & Pooh.

Ca noutate Disney a lansat si o campanie pentru cei mici, fani ai serialului Hanah Montana. Astfel pana in luna octombrie, Disney va organiza preselectii in 5 mari orase din Romania in cautarea de copii talentati care vor avea sansa sa inregistreze piese intr-un studio de inregistrari profesionist.

Cei mici au la dispozitie si noul site www.disney.ro, plin cu informatii despre personajele Disney dar si jocuri interesante.