Astăzi se dă startul la achiziţionarea biletelor pentru documentarul „Michael Jackson This Is It”, care va rula, începând de mâine, timp de două săptămâni, în 12 dintre cele mai importante cinematografe din ţară.

În Capitală, filmul va fi proiectat la Hollywood Multiplex, Movieplex, Pro Cinema şi The Light Cinema, iar doritorii îşi pot cumpăra tichete şi de pe site-urile acestora.

Fanii regelui muzicii pop vor vedea un documentar realizat din peste 100 de ore de filmări de la repetiţiile pentru turnelul „This Is it”, care trebuia să înceapă la Londra şi includea o serie de 50 de concerte. Regizorul Kenny Ortega, care s-a ocupat de organizarea concertelor londoneze şi de filmarea repetiţiilor, se ocupă, în prezent, de regia documentarului produs de Sony Pictures şi Sony Music.

El a declarat că „acest film este un dar pe care îl facem fanilor lui Michael. În momentul în care am început să punem cap la cap imaginile brute pentru realizarea filmului, ne-am dat seama că aveam în faţă ceva extraordinar, unic şi foarte special”.

Ortega mai spune că imaginile reprezintă o călătorie intimă şi exclusivă în lumea creatoare a unui geniu şi, pentru prima dată, fanii îl vor vedea pe marele artist lucrând la o mişcare nouă.

Din trailerul de 1 minut şi 43 de secunde iese în evidenţă perfecţionismul legendar al megastarului, care ar fi făcut din concert un eveniment grandios.

Costumele de o mare extravaganţă şi mişcările de dans care l-au făcut idolul mai multor generaţii sunt mostre care confirmă succesul acestui film. Nici recitalurile artistului nu lasă de dorit, cum spuneau gurile rele înainte de moartea acestuia.

EVZ