Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Noi slogane de la CNA pentru populatie

Vechiul slogan care recomanda publicului sa evite excesul de sare, zahar si grasimi, parte a campaniei pentru un stil de viata sanatos initi...

Vechiul slogan care recomanda publicului sa evite excesul de sare, zahar si grasimi, parte a campaniei pentru un stil de viata sanatos initiata de CNA, va fi inlocuit cu 4 mesaje noi care indeamna, printre altele, la un regim de viata bazat pe sport si consum de legume si fructe. Pentru difuzarea noilor mesaje, CNA a modificat, marti, Codul Audiovizualului, urmand ca pana la sfarsitul lunii septembrie reprezentantii IAA si ai posturilor sa stabileasca forma in care acestea vor fi prezentate pe post.

Mesajele care vor fi prezentate zilnic, in intervalul orar 06:00- 22:00, sunt: "Consumati zilnic fructe si legume", "Faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi", "Consumati zilnic minimum 2 litri de lichide" si "Respectati mesele principale ale zilei". Ele vor fi intarite de o "stampila" cu mesajul "Pentru o viata sanatoasa", ce va fi adoptata de toate posturile pentru "unitate stilistica", a spus pentru HotNews.ro presedintele CNA, Rasvan Popescu.

Potrivit acestuia, vechiul slogan "Pentru sanatatea dumneavoastra, evitati excesul de sare, zahar si grasimi" va fi mentinut doar in cadrul programelor pentru copii.

Hotnews

Un comentariu

  1. Ma pot conforma cu consumul de lichide si in ceea ce priveste miscarea, dar cu consumul de fructe...mai putin si nu neaparat pantru ca sunt foarte scumpe, ci pentru ca nu-mi plac in mod deosebit."Leguma" mea preferata, este carnea!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS