Mai stiti cand ne petreceam duminicile in fata televizorului pe Antena 1 pentru a ne uita la celebrul concurs de Bingo ? Evident ca nu aveati cum sa uitati emisiunile cu cel mai mare rating din Romania care s-au transformat intr-un fenomen national.

Campioana de atunci, Antena 1, revine din toamna asta cu acelasi show si aceeasi prezentatori Romica Tociu si Cornel Palade dar cu alta denumire Superbingo Metropolis.

Reinventate in acest an, jocurile de noroc de acest gen par a atrage din nou mii de romani in patima jocurilor de noroc televizate. De altfel TVR 2 este cu un pas inainte,dand deja startul unei emisiuni similare, organizata insa de nimeni alta decat Loteria Nationala.

Antena 1 va da startul emisiunii in data de 27 de septembrie iar organizatorii concursului au inceput deja sa vanda bilete la concurs, invadand incetul cu incetul aproape toate marile localitati. De altfel in spatele concursului se afla SC Phoenix Games SRL, o societate infiintata la 1 iulie 2009 de catre Rus Petru si Chifa Dumitru, ambii din Bistrita, si care are un capital social de 1.200.000 lei. Trustul bistriţean Metropolis Grup este cel care în urmă cu câţiva ani transmitea de la Bistriţa Super Bingo Pro Tv.

In noul show de televiziune se vor acorda premii de 1,5 milioane de euro,
Costul unui bilet la acest concrus este de 1.6 lei . Se pot cumpara numai cate 3 bilete, adica un carton cu 3 bilete+ un talon surpriza.