Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Televiziunea Brava TV s-a inchis

De ceva zile in grila operatorului de cablu a mai aparut un gol... Brava TV care nu mai are transmisie. De curios insa am incercat sa caut d...

De ceva zile in grila operatorului de cablu a mai aparut un gol... Brava TV care nu mai are transmisie. De curios insa am incercat sa caut detalii legate de aceasta problema tehnica. Ce am aflat nu m-a bucurat insa.

Singurul post romanesc cu profil gastronomic a incetat insa activitatea din cauza problemelor economice.

Detinut de Bilancia Exim SRL, postul de televiziune Brava tv nu a rezistat pe piata media decat un an de zile. Atat a reusit sa supravietuiasca un canal de nisa care a intrat foarte greu in grilele de programe ale operatorilor de cablu si mai mult nu a reusit sa atraga si publicitatea de care avea atat de mult nevoie.

Imi exprim regretul pentru aceasta decizie, caci eu personal eram unul din acei telespectatori care "savura" adesea retetele bucatarilor de la Brava. Din pacate, se pare ca publicul feminin (targetul majoritar al canalului) nu s-a aratat interesat de a invata sa gateasca. De... poate ca e mai usor acum sa comanzi mancarea acasa, sa mergi la restaurant sau sa o cumperi deja facuta de la hypermarketuri.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS