Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Al cui e de fapt sloganul de campanie ?

Uite ca mai e putin si incepe campania electorala pentru prezidentiale. De ceva vreme jurnalele de stiri abunda in reportaje despre cearta d...Uite ca mai e putin si incepe campania electorala pentru prezidentiale. De ceva vreme jurnalele de stiri abunda in reportaje despre cearta dintre Antonescu si Basescu care au zis sa foloseasca un slogan asemenator : "Vreau o romanie a bunului simt".

Bun, zis si facut.... or fi zis ca ne vor cuceri pe loc cu textul asta.... dar pare mai important acum de stiut care e primul. Deodata .. in lupta s-a aruncat si in Prima TV... care sustine ca prin iulie a lansat o campanie in cadrul emisiunii Focus care continea acelasi cuvant cheie... bunul simt. Fara sa sustina insa ca ei au fost sursa inspiratiei.. cei de la Prima au lasat doar de inteles acest lucru.

Un mesaj insa mult mai evident este cel folosit de cei de la Petrom care, din cate imi aduc eu aminte, are o campanie de promovare de prin primavara a caruit slogan este "Romania va creste prin bun simt si responsabilitate".Asadar domnilor, al cui e sloganul ???

Un comentariu

  1. Ei cer bun simt si responsabilitate din partea noastra, pentru ca ei sunt total lipsiti de de aceste doua calitati!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS