Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Andreea Marin şi Mircea Radu au dat startul la “Teo Show”

Fostele mari vedete ale anilor trecuti care se bateau pe audiente la nivel national au dat startul unui proiect indraznet menit sa dezvolte ...


Fostele mari vedete ale anilor trecuti care se bateau pe audiente la nivel national au dat startul unui proiect indraznet menit sa dezvolte televiziunile locale din Romania. Sambata seara de la ora 20.00 Teo Trandafir a revenit pe micul ecran cu emisiunea "Teo Show".

Difuzarea emisiunii "Teo Show" era anunţată pentru 21 de televiziuni locale care acoperă 35 de judeţe ale ţării. Reprezentanţii unora dintre aceste televiziuni locale au spus că nu au semnat niciun contract pentru difuzarea "Teo Show", în prezent fiind în discuţii în acest sens. Astfel, ediţia de debut de sambata seara nu a putut fi văzută pe toate cel 21 de posturi.

Prima ediţie a emisiunii "Teo Show" i-a avut ca invitaţi alături de Andreea Marin-Bănică şi Mircea Radu - vedete de televiziune, pe Nico - artistă pop şi Vlad Oprea - primarul oraşului Sinaia.

Printre posturile de televiziune locale care au ales sa difuzeze emisiunea se afla Neptun TV (post local din Constanta care are si licenta de transmisie prin satelit si poate fi receptionat si la nivel national) sau Oltenia 3 TV.

2 comentarii

  1. Salut!

    Inscrie-te pe http://groups.yahoo.com/group/publicitatenecenzurata

    Poti sa postezi mesaje cu linkul catre blogul tau fara ca respectivul mesaj sa fie cenzurat. Grupul se vrea a fi unul unit, in care membrii sa se ajute unii pe altii prin accesarea linkurilor. Deci cu cat suntem mai multi, cu atat mai multi vizitatori vei avea pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare tare rau ca nu l-am vazut pe Mircea Radu, bre,poate ca va participa si la alte emisiuni!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS