Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Inna a intrat în cursa "Best European Act", la premiile MTV

La numai un an de la debut, Inna devine câştigătoarea categoriei "Best Romanian Act" din cadrul MTV Europe Music Awards 2009. Prin...

La numai un an de la debut, Inna devine câştigătoarea categoriei "Best Romanian Act" din cadrul MTV Europe Music Awards 2009.

Printre artiştii care s-au "bătut" pentru una dintre cele mai râvnite distincţii din domeniul muzical s-au aflat şi David Deejay feat Dony, Puya feat George Hora, Smiley si Tom Boxer feat Jay.

"Mi-am dorit foarte mult acest trofeu şi iată că l-am obţinut. Le mulţumesc foarte mult celor care m-au votat şi sper să fie alături de mine şi în continuare", a declarat Inna.

Piesa "Hot", cu care tânăra cântăreaţă a triumfat în a obţinut cele mai multe voturi pe www.mtv.ro şi, astfel, Inna a intrat în cursa pentru marele trofeu "Best In Europe", alături de câştigătorii din 21 de regiuni din Europa.

Votarea pentru "Best European Act" începe joi şi va continua până pe 2 noiembrie, când vor fi anunţaţi primii cinci artişti care au adunat cele mai multe voturi. Câştigătorul final va fi anunţat în direct, pe 5 noiembrie, la gala MTV Europe Music Awards 2009 de la Berlin.

EVZ

Un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS