In ultimii ani fel si fel de pipite ne-au umplut ecranul televizoarelor cu prezente exasperante in diverse emisiuni. Nu ca nu le-am admira fizicul... dar inteligenta lor da pe din afara mai ca ne darama de pe scaun.

Dupa Monica Columbeanu, Sexy Braileana si Alina Plugaru a venit vremea unei alte parasute sa isi faca simtita prezenta pe la televizor, Mariana Rosca.

Cel mai ravnit "gigolo" al momentului..... Virinel Columbeanu e ravnit de o moldoveanca focoasa... Nu stiu ce o ravni la Virinel.... scula din dotare... sau banii lui. Important e ca "doamna" a ajuns sa se certe ca la usa cortului cu nimeni alta decat Moni.. sotia inselata care brusc a devenit sfanta si careia nu ii mai plac soferii personali pentru ca "nu stiu sa conduca cum trebuie". Trageti voi singuri concluziile citatului.

Ceea ce prevad eu este ca moldovenca noastra isi v-a atinge scopul.. daca nu a facut-o deja. Isi doreste sa ajunga celebra.... atat de celebra incat sa pozeze intr-o revista pentru barbati... nu ca nu a facut-o deja pentru Libertatea.

La mai mare.... dragi producatori tv.