Ora 6.00 - intonarea imnului naţional „Puşca şi cureaua lată”

Ora 6.10 - Jurnal de ştiri (în cadrul jurnalului, vom transmite în direct tradiţionala întoarcere zilnică din Bamboo la Palatul Cotroceni a preşedintelui Elena Băsescu)

Ora 7.00 - Matinal „Dimineaţa devreme” cu Marian Valorosu şi Magda Ciumac. Rubrici: „Fitness cu Nikita”, „Tratarea rănilor de cuţit şi a muşcăturilor de leu” cu Fraţii Cămătaru, „Horoscop” cu vrăjitoarea Maria Câmpina şi „Să mâncăm sănătos” cu Oana Roman

Ora 9.00 – „Din dragoste” (reluare). Prezintă Petre Roman.

Ora 10.00 - Emisiune specială (program pentru minoritatea românilor)

Ora 10.05 - Transmisiune directă de la Ateneu - concert extraordinar „The three turbo tenors pe sistem”: Sorinel Copilul de Aur, Babi Minune şi Florin Salam sub bagheta excelenţei sale Dan Bursuc

Ora 11.30 - Talk-show politic. Prezintă: Mihai Tatulici. Tema zilei: Scandal la Ministerul Culturii! Ministra Daniela Gyorfi, acuzată de consilierul prezidenţial Monica Iacob Ridzi că şi-a operat sânii pe bani publici.

Ora 12.30 - Jurnalul de ştiri al amiezii. În direct: Conferinţa de presă la Palatul Victoria al primului-ministru Elena Udrea.

Ora 13.00 - Serial – „Tânăr şi neliniştit” (episodul 127857). În acest episod, Victor Newman pune în pahar 50 g de gin tonic. În episodul de mâine ridică paharul. Nu rataţi episodul următor! Atunci va bea ginul! Ora 14.00 - Universitatea „Spiru Haret” prezintă: Cursuri in direct. Ofertă promoţională! Urmăreşte şapte zile cursul de medicină şi primeşti o licenţă în arhitectură şi un doctorat în ştiinţe sociale!

Ora 15.00 – „Mondenii” (singura emisiune de divertisment în care, pentru a evita efectele nedorite, vedetele şi politicienii se imită singuri)

Ora 16.30 - Acces direct. Cu Mădălin Ionescu. Subiectele zilei : Un pensionar i-a băgat soţiei goblenurile în anus. Imagini spectaculoase de la radiografie! Tolea Ciumac l-a bătut pe Horia Roman Patapievici pentru că acesta din urmă nu l-a salutat cu îndeajuns de multă condescendenţă. Monstrul din lacul IOR! Un somn gigantic a înghiţit clienţii unei terase! Printre clienţi: Costin Mărculescu! Scăpat din stomacul somnului, Costin vine să-şi lanseze noul album de muzică lăutărească.

Ora 19.00 - Principalul jurnal de ştiri al zilei. Subiecte: Vizita oficială a preşedintelui Elena Băsescu în ţara vecină şi prietena Constanţa.

Preşedintele român şi Regele Radu Măzare discută eliminarea vizelor pentru cetăţenii români care vor să viziteze statul

Constanta. Avertizare de caniculă. Tem-peraturi de peste 55 de grade. Cetăţenii sensibili la foc sunt rugaţi să stea în casă.

Ora 20.00 - Film artistic indian: „Târgoveţul mustăcios”. Este povestea romanţată a unei tinere care pleacă din orăşelul natal pentru a-şi urma visul de a deveni şoferiţă de TIR. La cursul de legislaţie, întâlneşte un tânăr orb care dorea să devină şofer de taxi. Fata, pe numele ei Khalya, îl consideră urât, dar se îndrăgosteşte de inteligenţa sa şi amândoi fac doi gemeni. Dar tatăl Khalyei nu e de acord cu această căsătorie şi vine să se răzbune. De-aici filmul devine cu adevărat interesant. Bătrânul află că ginerele său îi este de fapt fiu. Aşadar, gemenii sunt rodul unui incest. De ruşine, gemenii intră pe unde au ieşit, deci Khalya devine iar gravidă. Toţi trei pleacă în căutarea unui tată de conjunctură şi îl găsesc în persoana unui traficant de ceai de muşeţel, pe numele său Jaban Ran. Gemenii se nasc din nou, dar tatăl de conjunctură îi ucide şi pleacă în America împreună cu o plăpumăreasă de care era îndrăgostit încă de pe vremea marii foamete, atunci când a ucis, a tăiat şi a mâncat un târgoveţ mustăcios. Cam asta ar fi…The end.

Ora 22.30 - Trăsniţi în NATO. Episodul 23500. Cel mai longeviv sitcom din istoria Universului!

Ora 23.00 - În gura mă-tii. Revista presei.

Ora 24.00 - Late night show cu Laura Andreşan şi invitaţii săi. Asistenţa permanenta: Mircea Stoian. Subiectul zilei: Centenar!!! Mama Zina Dumitrescu la 100 de ani şi 100 de tentative de sinucidere!

Ora 1.00 - Dan Diaconescu Direct. S-a descoperit sensul vieţii: moartea.

Via Cuget Liber