Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Revine "Dansez pentru tine"

Cu un stil de dans dedicat lui Michael Jackson, cu visuri “Jos palaria!” si cu vedete una si una,, cel de-al optulea sezon al emisiunii-conc...

Cu un stil de dans dedicat lui Michael Jackson, cu visuri “Jos palaria!” si cu vedete una si una,, cel de-al optulea sezon al emisiunii-concurs "Dansez pentru tine" revine, din 23 octombrie, la Pro TV.

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, veveriţa roşcata din band-ul emisiunii “Happy Hour”, Radu Valcan, prezentatorul PoveŞtirilor Adevărate de la Acasă
Tv, Liviu Varciu, Kamara şi Jean de la Craiova
"vor mânca dans şi emoţii pe pâine", anunţă organizatorii.

Noutatea ediţiei din această toamnă este reprezentată de un nou stil de dans căruia concureţii vor trebui să îi facă faţă cu brio, şi care, în memoria "Regelui Pop", va purta numele de stilul "Michael Jackson".

“Am convenit să introducem acest stil de dans în memoria lui Michael Jackson, ca un modest omagiu pentru imensa moştenire artistică pe care ne-a lăsat-o.”, a spus Ştefan Bănică.

Sursa: EVZ

Un comentariu

  1. Ma asteptam sa aduca un "mic omagiu" lui Elvis, pe care se chinuie de ani buni sa-l imite, si nicidecum lui Michael,dar....nu stiu cat din aceasta emisiune "Dansez(i) pentru tine" si cat dansezi pentru ei !!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS