La 9 luni de la prima emisie, TVR INFO abordeaza modelul Euronews in conceptia si prezentarea stirilor.

Obiectivul echipei TVR INFO este acela de informare rapida si concisa a telespectatorilor, actualizand calupurile de stiri, de cate 10 minute, din ora in ora. Astfel, grupajul stirilor orei 14.00 va fi diferit fata de cel de la ora 7.00, iar cel de la ora 20.00 va aduce informatii noi fata de stirile orei 14.00. Zilnic, de la ora 24.00, telespectatorii pot urmari retrospectiva zilei.

TVR INFO ofera publicului informatii din toate domeniile, detalii despre cele mai importante evenimente petrecute in tara si peste hotare, punand, insa, accent, pe informatia utilitara.

In vederea informarii permanente a telespectatorilor, stirile TVR INFO sunt completate de: benzile informative care insotesc programele postului de televiziune si emisiunea No comment, care prezinta publicului viata asa cum este. Asadar, TVR INFO ofera telespectatorului posibilitatea de a se informa obiectiv cu privire la diferite aspecte ale vietii socio-economice din Romania si de afara tarii. Din 5 octombrie, No comment va avea, zilnic, 6 premiere. Telespectatorii pot trimite imagini si poze inedite la adresa nocomment@tvr.ro.

Echipa TVR INFO doreste ca publicul sa ii fie aproape cu sugestii si imagini privind posibile subiecte de stiri, ce pot fi transmise la adresa de email: stiritvrinfo@tvr.ro.