CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a somat posturile Etno TV şi Taraf TV pentru dezechilibre în campania electorală, în perioada 23 octombrie-9 noiembrie.

Conform monitorizării CNA, posturile Etno TV şi Taraf TV l-au promovat doar pe candidatul democrat-liberal Traian Băsescu, căruia i-au alocat 7 ore şi 38 de minute, respectiv 1 oră şi 55 de minute. Ceilalţi 11 candidaţi la preşedinţie nu au fost prezentaţi deloc pe cele două posturi.

De asemenea, pentru prezentarea dezechilibrată a campaniei pentru prezidenţiale a fost amendat postul OTV, cu 2.500 de lei. Potrivit monitorizărilor CNA, şi în acest ultim caz, în topul mediatizării electorale se află tot preşedintele-candidat Traian Băsescu.

Asadar, lui Prigoana, parlamentar PDL, nu i-a prea priit incercarea de a isi promova, seful pe posturile tv pe care le detine. Intre timp insa posturi locale, precum Neptun TV, detinut printre altii de Radu Mazare, practica aceleasi metode .. fara sa dereanjeze insa pe nimeni de la CNA. Iar Antena 3 si Realitatea duduie de invitati care il "iuebesc" pe Base.

Sfatul meu : stingeti televizoarele si apucati-va de citit !