Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am vrut sa descarc filmul am avut o ezitare si chiar m-am razgandit, influentat fiind de unele critici negative de la cei care l-au vazut. Am revenit insa la decizie imediat ce am vazut trailerul si am decis sa il iau.. decizia a fost una buna insa.

Paranormal Activity este cu siguranta unul din cele mai infricosatoare filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Un film care te va plictisi la inceput din cauza faptului ca este foarte realist... de altfel pare a fi mai mult un documentar.


Katie şi Micah, doi tineri îndrăgostiţi, se mută într-o casa din San Diego, California. Katie are o anumită fascinaţie pentru fenomenele paranormale şi este convinsă că nişte spirite misterioase sunt pe urmele ei încă din copilarie. Micah este, însa, mai pragmatic din fire şi nu prea ia în serios preocupările mai neobişnuite ale iubitei lui. Însă, după câteva nopţi petrecute în noua casă, Micah începe să fie şi el convins că exista nişte forţe care nu îi vor acolo. După ce un medium le spune că nu are cu ce să-i ajute, căci casa nu este bântuită de fantome ci de o necunoscută prezenţă... demonică, Micah decide să ia măsuri. Acesta instalează în toată casa camere de filmat în speranţa că va înregistra manifestările demonului respectiv. După ce împânzesc casa cu aparatua de rigoare, Katie şi Micah fac rost de o tablă quija pe care vor s-o folosească pentru a intra în contact cu prezenţa care îi "bântuie". Pripită decizie, căci demonul pare să se simtă puţin... jignit.

VEZI FILM ONLINE (FILM GAZDUIT DE MOVSHARE)

* Pentru fullscreen click dreapta pe video