Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

5 comportamente ale unui manipulator

Multora dintre noi le place sa vada numai partile bune ale oamenilor. De asemenea ne place sa credem ca ei vor cere ceva de la tine fara sa ...

Multora dintre noi le place sa vada numai partile bune ale oamenilor. De asemenea ne place sa credem ca ei vor cere ceva de la tine fara sa apeleze la alte tactici. Nu toti oamenii sunt perfecti, multi dintre ei vor apela la diverse siretlicuri pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Articolul de fata se vrea a fi un fel de introducere in ceea ce as vrea sa va prezint in zilele urmatoare, tipurile de comunicare ale unei persoane si care ar fi cea mai indicata forma de comunicare.

Revenind la articolul de fata, manipularea este un siretlic folosit de multe persoane pentru a obtine ceea ce doresc. Atunci cand esti manipulat, evident nu te simti bine... dar cea mai rea parte a manipularii este ca de multe ori nici nu ne dam seama ca suntem manipulati.

Sa nu va inchipuiti ca vre-unul din comportamentele umane nu a fost studiat. Ne oprim deocamdata asupra a cinci comportamente pe care le au manipulatorii.

Citeste articolul complet pe Hi5 si aici

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS