Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Liga 1, transmisa doar de posturi TV cu acoperire nationala!

Camera Deputatilor a adoptat, luni, tacit, propunerea legislativa a deputatului PDL Mircia Giurgiu, potrivit careia radiodifuzorii care au c...

Camera Deputatilor a adoptat, luni, tacit, propunerea legislativa a deputatului PDL Mircia Giurgiu, potrivit careia radiodifuzorii care au castigat drepturile de transmisie in exclusivitate a meciurilor de fotbal din Liga I vor putea ceda drepturile doar la posturile TV cu acoperire nationala.

"Ceea ce ne-a interesat este ca aceia care achizitioneaza meciurile de fotbal din Liga I sa nu mai poata sa le vanda sau subcontracteze unor posturi TV care nu au acoperire nationala, asa cum s-a intamplat acum cu Gsp TV si Digi Sport. Interesul nostru este ca toti oamenii sa vada meciurile", a declarat deputatul PDL Mircia Giurgiu.

Antena 1, alaturi de operatorul de cablu RCS&RDS, a castigat, la sfarsitul lunii martie 2008, licitatia pentru drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I in sezoanele 2008/2009, 2009/2010, 2010/2011, pentru suma de 85 de milioane de euro plus TVA, ceea ce inseamna 102 milioane de euro.

Antena 1 difuzeaza doar prima optiune din Liga I, in timp ce majoritatea meciurilor sunt difuzate de postul Gsp TV, care apartine trustului Intact si a fost lansat in iulie 2008. Totodata, meciuri din optiunile 3, 4 si 6 din Liga I de fotbal din Romania sunt difuzate pe postul, Digi Sport, lansat in iulie 2009 de RCS&RDS.

Apropo.ro

Un comentariu

  1. As fi fericita daca nu s-ar mai difuza nici un meci de fotbal.Si asa joaca execrabil !!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS